ELIXIRS – ELIXÍREK

Szérumok minden bőrállapotra, különböző kezelési céllal. Az Elixír szérumok mindegyike olyan aktív hatóanyagot tartalmazó koncentrátum, amely a bőr igényei szerint lett kialakítva. Vonzó textúrával és illatmentes kivitelben kínál négy kezelési célra is megoldást: hidratál, fokozza a bőr ragyogását, mattít és feszesít.

 

 

HIDRATÁLÓ ELIXÍR – ELIXIR D’EAU

Hidratáló, vízpótló esszencia. Bármilyen bőrtípusra javasolt, leginkább dehidratált bőrökre. Védi a bőrt a külső irritáló tényezőktől. Segít megőrizni a bőr víztartalmát, miközben biztosítja a bőr légzését.

BŐRTÍPUS: normál, száraz, zsíros, kombinált
KISZERELÉS: 30 ml

 

 

IDEÁL ELIXÍR – IDEAL ELIXIR

Bőrtökéletesítő, ragyogást fokozó szérum. Tökéletesíti a bőr minőségét, fokozza a ragyogást. Az arcszín egységesebb és üdébb, a bőr felszíne simább. Alkalmazása: Reggel és/vagy este. Alkalmazzuk a tökéletesen megtisztított és tonizált bőrre – önállóan vagy a bőrtípusnak megfelelő nappali krém előtt.

BŐRTÍPUS: minden
BŐRÁLLAPOT: fakó
KISZERELÉS: 30 ml

 

 

SZÉPÍTŐ ELIXÍR – ELIXIR REFINER

Mattító, pórus minimalizáló szérum. Szabályozó  hatás: Csökkenti a bőrfényt.  Mérsékli a pórusok méretét. Láthatóan finomítja a bőr textúráját. A bőr matt és bársonyos. A bőr textúrája simább és egységesebb. Alkalmazása: reggel és/vagy este

BŐRTÍPUS: minden
BŐRÁLLAPOT: zsíros, kombinált bőr
KISZERELÉS: 30 ml

 

 

LIFTING ELIXÍR – ELIXIR LIFT

Feszesítő, regeneráló szérum. Regeneráló hatású: Aktiválja a sejteket, hogy biztosítsa a védelmet, a sejtek hosszú élettartamát és sejtek közötti kommunikációt. Azonnali lízing hatás a felszínen. Megemeli a vonásokat. A bőr láthatóan fiatalabbnak tűnik. Alkalmazása: reggel és/vagy este

BŐRTÍPUS: minden
BŐRÁLLAPOT: érett
KISZERELÉS: 30 ml