LES SOLAIRES – FÉNYVÉDELEM

A Les Solaires sorozat termékei védelmet nyújtanak az UVA/UVB sugarakkal szemben minden bőrtípus számára (még az érzékeny bőrökre is). Segít megőrizni a bőr fiatalságát és emellett egyenletes barnaságot biztosít.

 

SUN SENSI SPF 30+ FACE CREAM – FÉNYVÉDŐ KRÉM ARCRA SPF 30

Védő és anti-aging krém / Sejtvédő komplex Védi a bőrt az UVA/ UVB sugaraktól. Gátolja a pigmenfoltok kialakulását. Egyenletesen oszlassuk el az arcon és a nyak egészén – alkalmazását ismételjük kétóránként. Ideális a nyaralás közepén és végén, gyengébb napsütés esetén.

BŐRTÍPUS: normál, száraz, zsíros, kombinált
BŐRÁLLAPOT: minden
KISZERELÉS: 50 ml tubus

 

 

 

SUN SENSI SPF 50+ FACE CREAM – FÉNYVÉDŐ KRÉM ARCRA SPF 50+

Anti-ageing és védő krém / Sejtvédő komplex Magas fényvédelem az UVA/UVB sugarakkal szemben, világos és érzékeny bőrökre. Gátolja a pigmenfoltok kialakulását, mérsékli a napfénnyel szembeni érzékenységet. Egyenletesen oszlassuk el az arc és a nyak területén – alkalmazását ismételjük meg kétóránként. Ideális az első napozáshoz és az erős napsugarakhoz.

BŐRTÍPUS: minden (érzékeny is)
BŐRÁLLAPOT: minden
KISZERELÉS:50 ml tubus

 

 

 

SUN SENSI SPRAY SPF 15 – FÉNYVÉDŐ SPRAY SPF 15

Védi a bőrt az UVA/ UVB sugárzástól. Megelőzi a photo-ageing folyamatát. Aktiválja és tartósítja a barnaságot. Egyszerű és gyors alkalmazás a speciális kiszerelésnek köszönhetően.
Alkalmazása: Rázzuk fel jól használat előtt.  Permetezzük be vele az egész testet, kétóránként, illetve úszást követően ismételjük. Az arc bekenése előtt előbb a tenyerekbe permetezzük, majd onnan oszlassuk el az arcon. Ideális gyengébb napsütésnél és a nyaralás vége felé.

KISZERELÉS: 125 ml aerosol

 

 

SUN SENSI SPRAY SPF 30 – FÉNYVÉDŐ SPRAY SPF 30

Védi a bőrt az UVA/ UVB sugárzástól. Megelőzi a photo-ageing folyamatát. Aktiválja és tartósítja a barnaságot. Egyszerű és gyors alkalmazás a speciális kiszerelésnek köszönhetően.
Alkalmazása: Rázzuk fel jól használat előtt.  Permetezzük be vele az egész testet, kétóránként, illetve úszást követően ismételjük. Az arc bekenése előtt előbb a tenyerekbe permetezzük, majd onnan oszlassuk el az arcon. Ideális erős napsütésnél.

KISZERELÉS: 125 ml aerosol

 

 

 

SUN SENSI SPRAY SPF  50 – FÉNYVÉDŐ SPRAY SPF 50

Védi a világos, érzékeny bőröket. Gátolja a bőr photo-ageing folyamatát. Egyszerű és gyors alkalmazás a speciális kiszerelésnek köszönhetően.
Alkalmazása: Rázzuk fel jól használat előtt.  Permetezzük be vele az egész testet, kétóránként, illetve úszást követően ismételjük. Az arc bekenése előtt előbb a tenyerekbe permetezzük, majd onnan oszlassuk el az arcon. Ideális erős napsütésnél és a nyaralás kezdetén.

KISZERELÉS: 125 ml aerosol

 

 

 

SUN SENSI HAJ ÉS TESTOLAJ SPF 50+

Anti-aging és védő spray / Sejtvédő komplex.
Magas védelem a testnek és a hajnak. Véd: naptól, széltől, sótól, klórtól. Anti-ageing és védő hatású olaj. Védi a hajat a károsodástól, hidratálja és megszépíti a testet. Alkalmazzuk a hajon és a test egészén.

KISZERELÉS: 125 ml

 

 

 

 

AFTER SUN BAUME – NAPOZÁS UTÁNI ARC- ÉS TESTBALZSAM

Napozás utáni nyugtató balzsam /Sejtvédő komplex.
Napozás után regenerálja a bőrt. Csökkenti a pirosságot és a nap okozta irritációt. Hidratál, komfortérzetet biztosít. Használata napozás után: Arc: oszlassuk el az arc és a nyak területén – kerülve a szemkörnyéket. Test: masszírozzuk el egyenletesen az egész testen.

KISZERELÉS: 125 ml