GYENGÉD ÁPOLÁS

 

INTENZÍV HIDRATÁLÓ TESTÁPOLÓ – HYDRATATION 24

Hidratál, helyreállít és regenerál. Hidratálja a bőr felső rétegeit és védi a külső, irritáló tényezőkkel szemben. Segít megőrizni a bőr fiatalságát, hatására a bőr rugalmasabb, frissebb és puhább lesz. Reggel és/vagy este fürdés vagy bőrradírozás után körkörös mozdulatokkal oszlassuk el a test egészén, különös tekintettel a szárazabb, és öregedésre hajlamosabb területekre, mint a vállak vagy a dekoltázs.

Hidratálja a bőr felső rétegeit és védi a külső, irritáló tényezőkkel szemben.

KISZERELÉS: 200 ml

 

 

FÜRDŐTEJ ÉDESMANDULA KIVONATTAL – CRÉME LAVANTE DOUCE

2 az 1-ben szappanmentes krém édesmandulával. Minden bőr tisztítására alkalmas, még a legérzékenyebbre is (arcra, testre, hajra). Fokozza a rugalmasságot, visszaadja a komfort-érzetet. Használata: nedves bőrön oszlassuk el, majd habosítsuk fel és öblítsük le.

BŐRTÍPUS: normál, száraz, zsíros, kombinált
BŐRÁLLAPOT: minden
KISZERELÉS: 400 ml tubus

 

 

TESTPEELING PISZTÁCIA KIVONATTAL – GOMMAGE AMANDE

Krémes testradír pisztácia és édesmandula kivonattal. Eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt sejteket, finomítja a bőr textúráját. Használata: Száraz vagy nedves bőrre alkalmazható – az érzékenységtől függően.

BŐRTÍPUS: normál, száraz, zsíros, kombinált
BŐRÁLLAPOT: minden
KISZERELÉS: 200 ml tubus

 

 

GOLYÓS DEZODOR – DEODORANT ULTRA DOUCEUR

24 órás dezodor kamilla kivonattal. Csökkenti a verejtékezést, megszünteti a kellemetlen illatokat. Használata: tiszta, száraz bőrre reggel és este fürdés vagy tusolás után.

BŐRTÍPUS: normál, száraz, zsíros, kombinált
BŐRÁLLAPOT: minden
KISZERELÉS: 75 ml golyós

 

 

TÁPLÁLÓ KÉZKRÉM – DOUCEUR DE MAINS

Tápláló, puhító kézkrém mandula kivonattal. Revitalizálja, puhítja és hidratálja a bőrt, védi az irritáló külső tényezőkkel szemben. Hatására a bőr rugalmasabb, puhább és bársonyosabb lesz. Egész évben védelmet biztosít és megelőzi a kezek öregedését. A téli évszakokban használata nélkülözhetetlen.

BŐRTÍPUS: normál, száraz, zsíros, kombinált
BŐRÁLLAPOT: minden
KISZERELÉS: 75 ml tubus