NUTRICIA – TÁPLÁLÓ SOROZAT

A NUTRICIA – Tápláló sorozat nem csak a bőr szárazságát, de annak kiváltó okait is kezeli. Intenzíven táplálja és helyreállítja a bőrt. Véd a külső irritációkkal szemben és biztosítja a száraz bőr számára szükséges tápanyagokat. Érzéki textúrák (krém, olaj, balzsam), kellemes illatok.

 A bőr szárazságának innovatív kezelése  a magas toleranciájú hatóanyagoknak köszönhetően. Három intenzív olajat tartalmaz, melyek biztosítják a száraz bőr számára szükséges tápanyagokat, intenzíven táplálnak és helyreállítják a bőrt.

 

NUTRICIA TÁPLÁLÓ KRÉM – NUTRICIA CRÉME CONFORT

Azonnal táplálja és regenerálja a bőrt, helyreállítja a bőr víz-és zsírtartalmát. Mindennapos használata után a bőr visszanyeri szépségét és komfortérzetét. Szabadalmazott összetevőjével megerősíti a bőrt és elősegíti annak újjáépülését.
BŐRTÍPUS: száraz és nagyon száraz
BŐRÁLLAPOT: zsírhiányos
KISZERELÉS: 50 ml tégely

 

 

NUTRICIA TÁPLÁLÓ OLAJ – NUTRICIA HULIÉ SATINÉE

Az olajos textúrája szépíti a bőrt, intenzíven táplál és komfort-érzetet biztosít. Kényeztető ápolás a száraz bőrök számára. A bőr tartósan visszanyeri rugalmasságát és puhaságát.Használhatjuk magában, a Tápláló krém előtt vagy adjunk néhány cseppet a Tápláló krémhez.

KISZERELÉS: 30 ml

 

 

 

 

NUTRICIA TÁPLÁLÓ AJAKBALZSAM – NUTRICIA BAUME LÉVRES

A repedezett, száraz ajkakra. Táplálja a száraz ajkakat és helyreállítja a komfortot. Véd a külső irritációktól és szépíti az ajkakat.

KISZERELÉS: 15 ml