PÂTE GRISE SOROZAT

A tökéletes tisztítás.
A terméksorban lévő készítmények célja, hogy intenzíven és mélyen tisztítsák az arcbőrt, eltávolítsák a szennyeződéseket és gátolják a gyulladások kialakulását. Ezen felül szűkíti a pórusokat és mattítja a bőrt.

 

 

 

KÉTFÁZISÚ TISZTÍTÓ VÍZ – EAU PURIFIANTE

TÖKÉLETESÍTŐ TONIK
Frissít, mélyen és intenzíven tisztítja a bőrt. Szabályozza a faggyútermelődést és mattít. Kiszárítja az aknékat. Használata: alaposan rázzuk össze alkalmazás előtt. Vattakorongra öntve, töröljük át vele a sminkmentes tiszta arcot és nyakat reggel és este. Ne mossuk le! Kerüljük a szemkörnyéket!
KISZERELÉS: 200 ml csavaros tetejű flakon

 

NAPI ÁPOLÁS

TISZTÍTÓ GÉL – GÉLÉE NETTOYANTE

Bőrtökéletesítő tisztító, növényi szén szemcsékkel. Gyengéden, de intenzíven tisztítja a bőrt, finomítja a pórusokat, simítja a bőr textúráját, szabályozza a faggyútermelést és csökkenti a gyulladást.Chilei menta kivonatot és növényi szén szemcséket tartalmaz, melyek mágnesként szívják magukba a szennyeződéseket, méregtelenítve a bőrt. Használata reggel és/vagy este javasolt.

KISZERELÉS: 200 ml tubus

 

 

 

 

MATTÍTÓ KRÉM – CRÉME MATIFIANTE VELOURS

MATTÍT ÉS HIDRATÁL – CHILEI MENTA KIVONATTAL.
Megszünteti a zsírfényt, szűkíti a pórusokat, finomítja a bőr textúráját, hidratálja és felüdíti a bőrszínt. Hatására a bőr simább, mattabb. Használata: alkalmazzuk a tökéletesen megtisztított arcra és nyakra.

KISZERELÉS: 50 ml tubus

 

TISZTÍTÓ KRÉM- CRÉME PURIFIANTE

TISZTÍTÓ KRÉM – CHILEI MENTA KIVONATTAL.
Megfelelő ápolást nyújt a gyulladásra hajlamos, zsíros és kombinált bőrökre. Tisztítja a pórusokat, regenerál és hidratál. Alkalmazzuk a tökéletesen megtisztított arcra és nyakra. Kerüljük a szemek környékét.

KISZERELÉS: 50 ml tubus

 

PÓRUSTISZTÍTÓ GÉL- EXPERT POINT NOIRS

A ZÁRT PÓRUSOK MÉLYTISZTÍTÓJA – CHILEI MENTA KIVONATTAL.
Intenzív ápoló a zsíros, gyulladásra hajlamos bőrök számára. Megelőzi a gyulladások kialakulását, tisztítja és szűkíti az elzárt pórusokat. Használata: reggel és este helyileg vagy az egész területre – az arc letisztítása után és a krémezés előtt.

KISZERELÉS: 30 ml tubus

 

ALKALMI ÁPOLÁS

PÂTE GRISE – TISZTÍTÓ PASZTA

Képes gyorsan eltüntetni a gyulladásokat, semlegesíti a baktériumokat. Hatására a bőr fokozatosan megtisztul,  megszabadul a problémáktól.

KISZERELÉS: 15 ml tégely

 

A PÂTE GRISE MOST SPECIÁLIS KIADÁSBAN KAPHATÓ!

 

 

 

PÂTE GRISE STIFT- STICK COUVRANT PÂTE GRISE

TESTSZÍNŰ TISZTÍTÓ KORREKTOR STIFT
Pate Grise (Tisztító paszta) hatóanyagaival dúsított formula! Korrigál, gyógyít és egész napos fedést biztosít a problémáknak. Tisztítja és fertőtleníti a gyulladásokat.

KISZERELÉS: 1,6 g stift

 

 

 

 

SPÉCIALE 5 – SZÁRÍTÓ ÉS TISZTÍTÓ GÉL

Tisztít és leszárítja a beérett aknékat. Felszívja a szennyeződéseket. Fertőtlenít, elősegíti a gyógyulási folyamatokat. Használata: esténként, az arc alapos megtisztítása után alkalmazzuk helyileg az aknékra,  melyek már megérlelődtek a Pâte Grise hatására. Addig ismételjük esténként az alkalmazását, amíg az aknék teljesen el nem tűnnek.

KISZERELÉS: 15 ml tubus

 

 

SZÉN MASZK – PÂTE GRISE MASQUE CARBON

FELSZÍVÓ ÉS MATTÍTÓ HATÁSÚ.

Megnyitja az elzáródott pórusokat, finomítja a bőr textúráját. Tisztít, méregtelenít és mattít. Csökkenti a gyulladásokat és aknékat.
Alkalmazása: vastag rétegben vigyük fel a bőr peelingezése után, kerüljük az érzékenyebb szem- és szájkontúr területét. Hagyjuk hatni 10 percig, majd meleg vízzel távolítsuk el.
KISZERELÉS: 50 ml tubus