PERFORM LIFT – LIFTING SOROZAT

A PERFORM LIFT sorozat termékei korrigálják a kialakult ráncokat, feszesítik, újraformázzák és megemelik az arckontúrt.

 

REVITALIZÁLÓ KRÉM – PERFORM LIFT VITALITY

Kellemesen lágy, revitalizáló ápoló az élettelen bőrre. Helyreállítja a bőr elaszticitását és feszességét. A bőr átalakul, visszanyeri rugalmasságát, vitalitását és ragyogását. Feltöltő, simító és lifting hatású.

BŐRTÍPUS: minden
BŐRÁLLAPOT: Devitalizált, csökkent feszességű bőr
KISZERELÉS: 50 ml tégely

 

 

ARC-NYAK-DEKOLTÁZS KONTÚRJAVÍTÓ – PERFORM SCULPT ROLL-ON

Arc, nyak és dekoltázsformáló kezelés Acti-Lift Komplex-szel. Feszesíti,tonizálja és simítja a nyak és dekoltázs területét. A tubuson található golyós kezelőfej segítségével stimulálja az izmokat. A nyak és dekoltázs láthatóan fiatalabb, a ráncok csökkennek. Állítsuk a kezelőfejet ON pozícióba. Addig nyomjuk a tubust amíg a megfelelő mennyiségű szérumot megkapjuk, majd fordítsuk OFF pozícióba. Felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozzuk át a dekoltázs, áll és az orcák alsó részét.

KISZERELÉS: 40 ml golyós tubus

 

 

 

INTENZÍV LIFTING KRÉM – PERFORM LIFT INTENSE

Feszesítő, tömörítő kezelés Acti-Lift Komplex-szel. Az Intenzív lifting krém egy gazdag krém, amely helyreállítja a bőr elaszticitását, simítja a mélyebb ráncokat, átformálja az arcot. Hatására a bőr láthatóan megfiatalodik. Alkalmazható minden reggel az arc területén.
BŐRTÍPUS: száraz
BŐRÁLLAPOT: érett
KISZERELÉS: 50 ml tégely

 

 

KONTÚRJAVÍTÓ ÉJSZAKAI KRÉM – PERFORM SCULPT NUIT

Formázó, feszesítő kezelés Acti-Lift Komplex-szel. A bőr láthatóan megfiatalodik, feszesebb lesz, visszanyeri tónusát és tömörségét. A bőr vitalitással töltődik fel. Használata éjszakánként az arc területén javasolt.

BŐRTÍPUS: minden
BŐRÁLLAPOT: érett
KISZERELÉS: 50 ml tégely

 

 

SZEM LIFTING KRÉM – PERFORM LIFT REGARD

Szemkontúr és szemhéj lifting kezelés Acti-Lift Komplex-szel. Gátolja a bőr megereszkedését a felső szemhéjon. Csökkenti a sötét karikákat és duzzanatokat, kisimítja a szarkalábakat, feszesíti a bőrt. Használata reggel és este, a felső és alsó szemhéjakra, kerülve a mozgó részt.

BŐRÁLLAPOT: érett
KISZERELÉS: 15 ml tubus

 

 

 

LIFTING SZEMTAPASZ – PERFORM LIFT PATCH YEUX

Lifting hatású, fáradtságcsökkentő tapaszok. Megelőzi a felső szemhéj bőrének megereszkedését. Kisimítja a szarkalábakat és csökkenti a sötét karikákat. Már az első alkalmazást követően szemei ragyogóbbak,a bőr feszesebb. Helyezzük a tapaszokat az alsó szemhéjra. Hagyjuk a területen, amíg a termék felszívódik. Használható 3 hetes kúraként, ragyogásfokozóként vagy éves fenntartó kezelésként.

BŐRTÍPUS: minden
BŐRÁLLAPOT: érett
KISZERELÉS: 10 db

 

 

 

LIFTING MASZK -PERFORM SCULPT MASQUE

Feszesítő, formáló maszk Acti-Lift Komplex-szel. Simítja a vonásokat, feltölti a bőrt és visszaállítja a komfortérzetét. A bőr ragyogóbb, láthatóan fiatalabb, a vonások kisimulnak. Vastag rétegben vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére. Hatóidő: 15 perc. A felesleget vattakoronggal távolítsuk el, majd tonizáljunk.

BŐRTÍPUS: minden
BŐRÁLLAPOT: érett
KISZERELÉS: 50 ml tubus