INTENZÍV KEZELÉS

 

 

FESZESÍTŐ TESTGÉL – SCULPT ULTRA PERFORMANCE

Feszesítő testápoló tigrisfű kivonattal Feszesítő hatású testápoló, amely csökkenti és megelőzi a bőr megereszkedését. Kezeli a problémás területeket (comb, has, mell, karok, stb.). Újraformálja a kontúrokat, hatására a bőr tónusosabb, feszesebb és simább lesz.

BŐRTÍPUS: normál, száraz, zsíros, kombinált

KEZELÉSI CÉL: feszesség

KISZERELÉS: 200 ml tubus

 

 

CELLULITKEZELŐ KRÉM – CELLULI ULTRA PERFORMANCE

Speciális hűsítő gél a narancsbőr és a striák kezelésére. Feladata, hogy eltávolítsa a helyi zsírfelhalmozódásokat és a narancsbőrt. Gátolja a zsírok megkötését és halványítja a striákat. Hatására a bőr simább és puhább lesz. Felfelé irányuló körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be, az applikátor segítségével. Használata ajánlott azok számára, akik szeretnék formálni az alakjukat, kezelni a narancsbőrt, vagy csökkenteni a striák mélységét, méretét. Elősegíti a helyi zsírfelhalmozódások kezelését. Aktiválja a mikrocirkulációt. Beindítja a kollagén-termelődést a bőr simítása érdekében. Gátolja az újabb zsírdepók kialakulását.   Tudományosan bizonyított hatékonyság 30 nap után, 30-60 éves felhasználók körében: -2cm a comb kerületének csökkenése, 21,4% zsírtömeg csökkenése. KISZERELÉS: 200 ml tubus

 

 

FRISSÍTŐ LÁBGÉL – FRESH ULTRA PERFORMANCE

Relaxáló és frissítő lábgél tigrisfű kivonattal. Megszünteti a fáradtság és diszkomfort érzetet. Élénkít, frissít és tartósan jó közérzetet biztosít. Hatására a lábak megkönnyebbülnek, frissebbek, tonizáltabbak lesznek.

BŐRTÍPUS: normál, száraz, zsíros, kombinált

BŐRÁLLAPOT: normál, száraz, zsíros, kombinált

KISZERELÉS: 200 ml tubus

 

 

KARCSÚSÍTÓ TESTOLAJ – SLIM ULTRA PERFORMANCE

Alakformáló testolaj gyömbér kivonattal. Korrigálja, finomítja és javítja az alakot. Rugalmasabb és bársonyosabb bőrt biztosít. A száraz olajak új generációja, amely vízzel érintkezve megváltoztatja a textúráját.

Alkalmazása: száraz bőrön: finom ütögető mozdulatokkal melegítsük fel a kezelni kívánt területet. Vigyük fel az olajat a problémás területekre. Masszírozzuk be majd kívülről befelé oszlassuk el a terméket.

KISZERELÉS: 100 ml