BLUE TECHNI LISS – ÚJ!

TELJESKÖRŰ, INNOVATÍV RÁNCKEZELŐ MEGOLDÁS HIALURONSAVVAL
ÉS KÉK FÉNY ELLENI VÉDELEMMEL!

Új Blue Techni Liss sorozat, kék fény elleni védelemmel! Az első chrono-aktív simító sorozat, célja a meglévő ráncok korrigálása, és azok kialakulásának megelőzésre. A sorozatban lévő termékek helyreállítják a bőr bioritmusát, fokozzák a bőr fiatalságát és ragyogását regenerálják és feltölik a sejteket, valamint erősítik és védik a szöveteket. Kellemes körte és finom rózsa illatokkal nyújtanak maximális kényeztetést a bőrnek.

 

 

BLUE TECHNI LISS JOUR – RÁNCTALANÍTÓ NAPPALI KRÉM

Bársonyos, olvadó nappali krém kék fény elleni védelemmel. Simítja a ráncokat, helyreállítja a bőr ragyogását, hatással van az izmokra a pihentebb arckifejezés érdekében.

BŐRTÍPUS: minden
KISZERELÉS: 50 ml

 

 

BLUE TECHNI LISS REGARD – RÁNCTALANÍTÓ SZEMÁPOLÓ

Simító, ránctalanító szemápoló, fáradtságmentesítő applikátorral és kék fény elleni védelemmel. Friss, beolvadó gyöngyházas krém-gél textúrával rendelkezik, kisimítja a ráncokat, csökkenti a szem körüli sötét karikákat.  Alkalmazás: Reggel és este, kifelé irányuló, simító mozdulatokkal oszlassuk el a szemkörnyéken, majd körkörös mozdulatokat végezzünk a sötét karikákon.

KISZERELÉS: 15 ml

 

 

BLUE TECHNI LISS CONCENTRE – RÁNCTALANÍTÓ FELTÖLTŐ SZÉRUM

Simító, feltöltő szérum kék fény elleni védelemmel. Friss, olvadó gél, mely koncentrált hialuronsavat tartalmaz, kisimítja a ráncokat és intenzíven feltölti a bőrt. Használjuk minden reggel a nappali krém előtt az arcon, nyakon, dekoltázson.

BŐRTÍPUS: minden
BŐRÁLLAPOT: Bármilyen ránc
KISZERELÉS: 30 ml

 

 

BLUE TECHNI LISS NUIT – RÁNCTALANÍTÓ-BŐRMEGÚJÍTÓ

Chrono-regeneráló simító olaj-gél, mely a sötétben aktiválódik. Intenzíven simítja a ráncokat, elősegíti a bőr megújulását az éjszaka során. Hibiszkusz AHA hatóanyagának köszönhetően elősegíti a sejtek megújulását a felszínen. Alkalmazás: Használjuk minden este az arc, a nyak és dekoltázs területére.
KISZERELÉS: 50 ml

 

 

BLUE TECHNI LISS WEEKEND – RÁNCTALANÍTÓ-BŐRMEGÚJÍTÓ MASZK

Bőrfelszín javító hétvégi kezelés glikolsavval & kék fény elleni védelemmel. A ráncok láthatóan csökkennek, és kisimulnak, az arc azonnal ragyogó lesz. Glikosavat tartalmaz a sejt megújító és méregtelenítő hatásért. Alkalmazás: vegyük le a védőfóliát a maszkról. Simítsuk a megtisztított, száraz bőrre. Hagyjuk hatni 15 percig, majd távolítsuk el. Mossuk le vízzel, vigyázva a szemkörnyékre. Alkalmazzuk hetente egyszer.