RELAXÁLÁS

 

RELAXÁLÓ TISZTÍTÓ TESTOLAJ – HUILIE DE DOUCHE RELAXANTE

Jázmin és fehér tea kivonattal. Gyengéden tisztítja a bőrt és fokozza a rugalmasságát. Védi a bőrt a kiszáradástól. Finoman illatosít. A bőr hidratáltabb és tápláltabb. Hatására a bőr puha, sima és selymes lesz. Finoman illatosítja a bőrt. Nedves bőrön oszlassuk el, habosítsuk fel és öblítsük le.

BŐRTÍPUS: Minden
BŐRÁLLAPOT: Minden
KISZERELÉS: 400 ml

 

 

RELAXÁLÓ TESTRADÍR – GOMMAGE AU SUCRE RELAXANT

Jázmin és fehér tea kivonattal. Hámlasztja a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket és megszünteti a bőr érdességét. Puhít és hidratál. A bőr puhább, simább és bársonyosabb lesz. Finoman illatosítja a bőrt és hidratáló fátyollal vonja be. Hetente egyszer vagy kétszer, élénken masszírozzuk át vele a nedves vagy száraz bőrt felfelé irányuló körkörös mozdulatokkal. Alaposan öblítsük le.

BŐRTÍPUS: Minden
KISZERELÉS: 200 ml

 

RELAXÁLÓ TESTPERMET – EAU DE SOIN RELAXANTE

Jázmin és fehér tea kivonattal csökkenti a stresszt Relaxáció és komfort az egész testnek. Finom illatvilág, amely kényeztet és relaxál.

KISZERELÉS: 100 ml

 

 

 

 

 

RELAXÁLÓ-TÁPLÁLÓ TESTBALZSAM – BAUME NUTRI-RELAXANT

Olvadó, intenzíven tápláló testkrém jázmin és fehér tea kivonattal. Táplál, puhít, simítja a bőrt. Finoman illatosít. Csökkenti a láthatatlan vízleadást, stimulálja a sejtek megújulását, gyulladáscsökkentő hatású. Megőrzi a bőr hialuronsav tartalmának mennyiségét és minőségét. Nyugtat, relaxál és komfort-érzetet biztosít a test egészének.
BŐRTÍPUS: Minden
KISZERELÉS: 200 ml