SUPRÉME JEUNESSE SOROZAT – LUXUS ÁPOLÁS

INTENZÍV ÁPOLÁS A BŐR ÖREGEDÉSÉNEK KEZELÉSÉRE. MODERN FORMULÁK ÉS KIFINOMULT TEXTÚRÁK.

 

SUPRÊME JEUNESSE LEVRES – SUPRÊME JEUNESSE AJAKFELTÖLTŐ

UNIVERZÁLIS AJAKFELTÖLTŐ ÉS ÁPOLÓ

Rózsaszín, selyemfényű balzsam, mely kisimítja az ajkakat és kezeli a szájkörnyék ráncait. Tápláló hatású, élénkíti az ajkak természetes színét, selyemfényű végeredményt biztosítva. Fő összetevők: Magnolia és orchidea kivonat, mustármag, hialuronsav. Alkalmazás: használja naponta kétszer, háromszor az ajkakon.

KISZERELÉS: 3g

 

 

SUPRÊME JEUNESSE ESSENCE – SUPRÊME JEUNESSE ESSZENCIA

GLOBÁLIS ELŐKÉSZÍTŐ FIATALÍTÓ ÁPOLÓ

Könnyű, bársonyos emulzió, mely hidratál és feltölti a bőrt. Finomítja és simítja a bőr textúráját, miközben biztosítja a sejtek regenerációját. Fokozza a következő ápoló termékek hatékonyságát a sejt oxigenizációjának köszönhetően.

KISZERELÉS: 100 ml

 

 

 

SUPRÉME JEUNESSE JOUR – SUPRÉME JEUNESSE NAPPALI KRÉM

ERŐSÍTŐ GLOBÁLIS ANTI – AGEING ÁPOLÓ

Szépség fokozó és bőr erősítő hatású. Anti-ageing összetevői felveszik a harcot az öregedés jeleivel szemben (ráncok, laza bőr, sötét foltok, fakó bőrszín, dehidratáció). Feltölti a ráncokat, hidratál és helyreállítja a bőr tónusát. A bőr visszanyeri komfortérzetét, simább és egyenletesebb lesz.

KISZERELÉS: 50 ml

 

 

SUPRÉME JEUNESSE NUIT – SUPRÉME JEUNESSE ÉJSZAKAI KRÉM

FELTÖLTŐ GLOBÁLIS ANTI-AGEING ÁPOLÓ

Gazdag, selymes krém, amely feltölti a bőrt az éjszaka folyamán. Hidratál és kezeli a ráncokat, fokozza a bőr ragyogását. Hatására a bőr visszanyeri komfortérzetét, simább, feszesebb és hidratáltabb lesz. Gátolja a további ráncok kialakulását.

KISZERELÉS: 50 ml

 

 

 

SUPRÉME JEUNESSE CONCENTRÉ – SUPRÉME JEUNESSE KONCENTRÁTUM

REGENERÁLÓ, GLOBÁLIS ANTI-AGEING ÁPOLÓ

Feltölti a ráncokat és fokozza a bőr ragyogását. Meggátolja a ráncok kialakulását, egységesíti az arc tónusát, hidratálja és simítja a bőrt.

KISZERELÉS: 30 ml

 

 

 

 

 

SUPRÉME JEUNESSE REGARD  – SUPRÉME JEUNESSE SZEMÁPOLÓ

Globális anti-ageing szemkörnyék ápoló

Simítja és élénkíti a szemkörnyéket, megemeli a szemhéjat. Eltünteti a sötét karikákat, kezeli a szem alatti duzzanatokat. Az eredmény: élénkebb és ragyogóbb tekintet.

KISZERELÉS: 15 ml