TEST ELIXÍREK

 

Elixír

Olaj mirha és szantálfa kivonattal

  • Többfunkciós termék: testre – arcra – hajra
  • Hatékonyság és szatén finomság keveréke
  • Táplálja és regenerálja az epidermiszt

A testen puhább, finomabb lesz a bőr. Az arcon hidratáltabb, ragyogóbb megjelenés.  haj lágyabb, könnyebben fésülhető lesz. Regenerálja a száraz,  töredezett hajvégeket.

 

Használata:
Testen: Alkalmazzuk az ÉLIXIR-t könnyed masszázsmozdulatokkal a test egészén, különös tekintettel a dekoltázsra, karokra és kezekre.
Arcon: Spray-zük az ÉLIXIR-t a tenyerünkbe és közvetlenül vigyük fel a bőrre, kerülve a szemek környékét. A magasabb komfort érdekében keverjük össze az éjszakai krémmel.
Hajon: természetes szépítő hatás – az ÉLIXIR-rel dörzsöljük át a hajvégeket. Extra fény és puhaság érdekében – fújjuk át a hajunkat az ÉLIXIR-rel, majd fedjük be meleg törülközővel 10 percig a hajmosás előtt.
Fürdés: néhány csepp ÉLIXIR-t adjunk a fürdővízhez, hogy fokozzuk a kényeztetést és relaxációt

BŐRTÍPUS: minden
KISZERELÉS: 100 ml

 

ARANY ELIXÍR TESTRADÍR – GOMMAGE OR ELIXIR

Szépítő arany testradír, mely gyengéden hámlasztja a bőrt. Eltávolítja az elhalt sejteket és megszünteti a bőr érdességét. Intenzív, aranyló cukor textúrával, könnyen olvadó, gazdag testradír. A bőr puhább, tápláltabb és szebb lesz.

BŐRTÍPUS: minden
KISZERELÉS: 200 ml

 

 

ÖNBARNÍTÓ ELIXÍR SPRAY – ELIXIRBRUME SUBLIMANTE

Hidratáló önbarnító ápoló, mely természetes, gyors és egyenletes barnaságot eredményez. Biztosítja az optimális hidratációt, egyszerűen és gyorsan alkalmazható – gyorsan szárad. A tökéletes eredmény érdekében peelingezzük le a testet a használata előtt. Természetes, tartós, egyenletes barnaság.

BŐRTÍPUS: minden
KISZERELÉS: 125 ml