UNI SKIN SOROZAT

 RAGYOGÓ ARCSZÍN TÖKÉLETESÍTŐ BŐRÁPOLÁS

MINDEN NŐ TÖKÉLETES ARCSZÍNRŐL ÁLMODIK, ÉLETKORTÓL, BŐRTÍPUSTÓL ÉS BŐRTÓNUSTÓL FÜGGETLENÜL.

Átlagosan a világon 10 hölgyből 8 érintett a bőrszínnel kapcsolatos problémákban. A környezet, az életmód és az életkor gyengítik az epigenomot (a sejtjeink DNS-ének környezetét). A sejten belüli biológiai egyensúly felborul és ez láthatóvá válik az arcon. A PAYOT LABORATORIES fő innovációja: UNI SKIN egységesíti és korrigálja az arcszínnel kapcsolatos rendellenességeket: egyenetlen textúra, sötét foltok, fakó arcszín és piros területek. Hatására a bőrszín tökéletesen egyenletessé válik. A bőr fényesebb, természetesen szép lesz és visszanyeri eredeti ragyogását, láthatóan megfiatalodik.

MINDEN NŐNEK MINDEN BŐRTÍPUSRA MINDEN BŐRTÓNUSRA!

UNI SKIN + UNI PERFECT KOMPLEX

4 KÜLÖNLEGES TERMÉK EGYEDI ÉS ÉRZÉKI TEXTÚRÁVAL

Napi szinten kezeli azokat a sejt működési zavarokat, amelyek az arcszín rendellenességeiért felelősek (sötét foltok, fakó arcszín, bőrpír).

 

UNI SKIN ÁLOM GYÖNGYÖK – UNI SKIN PERLES DES RÊVES

Megelőzi és korrigálja a pigmentfoltokat és az arcszín szabálytalanságait. Világosítja az arcszínt, táplálja és puhítja a bőrt. Az arcszín egyenletesebb, fiatalosabb, halványulnak a pigmentfoltok.

Kiszerelés: 38 g – 116 éjszaka

 

UNI SKIN MÁGNES MASZK – UNI SKIN MASQUE MAGNETIQUE

Ez az intenzív fekete mágneses krémmaszk a bőr mélyéről távolítja el a szennyeződéseket. Egységesít és fokozza a bőr ragyogását. Magnetit port tartalmaz, mely felszívja a szennyező részecskéket és fokozza a mikro-cirkulációt.

Kiszerelés: 85 g

 

 

UNI SKIN NAPPALI KRÉM- UNI SKIN JOUR

Kezeli a sötét foltokat, a fakó arcszínt és a bőrpírt SPF 15 – faktoros fényvédelemmel rendelkezik. Egyedi, légies, bársonyos és halvány rózsaszínes hab textúrája selymesen puhává változtatja a bőrt.

Kiszerelés: 50 ml

 

 

UNI SKIN CONCENTRÉ PERLES – UNI SKIN GYÖNGYKONCENTRÁTUM

Az aktív gél hialuronsavval lett dúsítva, a bőr azonnali feltöltése érdekében. Használatakor az értékes ragyogó gyöngyök tökéletesen összeolvadnak az aktív géllel, hogy fokozzák az arcszín ragyogását.

Kiszerelés: 30 ml

 

 

UNI SKIN CC KRÉM- UNI SKIN CC CRÉME SPF 30

Univerzális kapszulába zárt pigmentjei biztosítják a bőrszín korrekcióját és elfedik a bőrhibákat.

SPF 30 – faktoros fényvédelemmel rendelkezik. Könnyed textúrája tökéletesen beolvad a bőrbe.

Kiszerelés: 40 ml

 

 

UNI SKIN SZEM- ÉS AJAKÁPOLÓ- UNI SKIN YEUX ET LÉVRES

Fokozza a bőr ragyogást, kisimítja és láthatóan feltölti a finom ráncokat. Halvány rózsaszínes, sima, selymes balzsamos textúrával. Illatmentes formula az érzékeny szem- és szájkörnyékre.

Kiszerelés: 15 ml